اجاره نامه
پاسخ :
نکته مهمی که حضرتعالی باید در قرارداد اجاره رعایت کنید این است که حتماً قرارداد اجاره خود را با حضور دو نفر شاهد (مذکر) که ذیل اجارهنامه را امضا نمایند منعقد کنید. در غیر این صورت مشمول حمایتهای قانون روابط موجر و مستاجر 1376 خصوصاً در باب تخلیه فوری ملک پس از پایان مدت اجاره نخواهید بود . موسسه حقوقی دفاع یاران عدالت با همراهی وکلای متخصص خود در زمینه تنظیم کلیه قراردادها آماده همراهی شما میباشند .
برای دریافت نکات تکمیلی به دفتر حقوقی مراجعه نمایید و همچنین شما عزیران میتوانید تنظیم کامل اجاره نامه مذکور را به این موسسه حقوقی واگذار نمایید .
برچسبها : وکیل ملکی ، امور ملکی ، موجر و مستاجر ، اجاره نامه ، قرارداد اجاره ، مشاوره حقوقی ، وکیل
پاسخ :
سکوت موجر ولو به مدت طولانی دلالت بر رضایت نامبرده بر تغییر شغل مستاجر ندارد. بنابراین حضرتعالی بایستی دادخواستی تحت عنوان 1- فسخ اجارهنامه 2- تخلیه یک باب مغازه تجاری 3- کلیه خسارات دادرسی به طرفیت موجر در دادگاه محل وقوع ملک مطرح نمایید . معالوصف دادگاه پس از رسیدگی به پرونده شما اگر بتوانید اثبات نمایید که مستاجر تغییر شغل داده است، احتمالا دادگاه به استناد بند 7 ماده 14 قانون روابط موجر و مستاجر مصوب 1356 حکم به فسخ اجارهنامه فوقالذکر و دستورتخلیه مورد اجاره خواهد داد. شما میتوانید برای دریافت پاسخ سوالات حقوقی خود با مشاوران موسسه حقوقی دفاع یاران عدالت تماس حاصل فرمایید و از خدمات تخصصی مشاوران و وکلای این مجموعه حقوقی بهرهمند شوید.
برچسبها : وکیل ملکی ، امور ملکی ، موجر و مستاجر ، اجاره نامه ، قرارداد اجاره، مشاوره حقوقی
پاسخ :
در جواب فرض سوال دو را وجود دارد : 1- دادخواست دستور تخلیه به طرفیت مستاجر در شورای حل اختلاف محل وقوع ملک مطرح نمایید به شرط آنکه اجارهنامه و روابط موجر و مستاجر طبق قوانین روابط موجر و مستاجر مصوب سال 1376 باشد و شرایط آن در اجارهنامه تنظیمی رعایت شده باشد از جمله امضا دو شاهد در ذیل اجارهنامه املاک مسکونی که قاضی شورای حل اختلاف با صدور دستور تخلیه به مراجع انتظامی محل ظرف یک هفته اقدام به تخلیه ملک مسکونی مینماید.
راه دوم : دادخواست صدور حکم تخلیه به طرفیت مستاجر در دادگاه محل وقوع ملک مطرح گردد مشروط به اینکه شرایط قانون روابط موجر و مستاجر مصوب 1376 در اجارهنامه تنظیمی رعایت نشده باشد یا اینکه بنا به هر دلیلی نتوان به استناد قانون روابط موجر و مستاجر 1376 دستور تخلیه را صادر کرد و نیاز به دادرسی باشد و نهایتاً حکم صادر گردد. پیشنهاد ما استفاده از خدمات موسسه حقوقی دفاع یاران عدالت در زمینه املاک بصورت کاملاً تخصصی و حرفهای توسط وکلای مجرب میباشد.
برچسبها : وکیل ملکی ، امور ملکی ، موجر و مستاجر ، اجاره نامه ، قرارداد اجاره، وکالت املاک ، وکیل
پاسخ :
نیاز شخص موجر به کسب در محل اجاره به منظور ارتزاق میتواند از اسباب درخواست تخلیه محل کسب و پیشه یا تجارت باشد بنابراین شما بایستی دادخواست صدور حکم تخلیه به دادگاه محل وقوع ملک را به طرفیت مستاجر مطرح نمایید، محتمل است که پس از رسیدگی و ثبوت نیاز شخصی موجر دادگاه حکم به تخلیه مورد اجاره را صادر نماید . بدیهی است که اولاً هرگاه خواهان (حضرتعالی) ظرف مدت 6 ماه از تاریخ تخلیه به نحوی که ادعا کردهاید استفاده نمایید و به درخواست خواندگان به پرداخت مبلغ معادل یک سال اجاره بهاء یا اجرتالمثل مورد اجاره محکوم خواهید گردید.
ثانیاً خواهان مکلف است ظرف مدت 3 ماه از تاریخ ابلاغ حکم قطعی وجه مذکور (حق کسب ، پیشه یا تجارت ) را در صندوق دادگستری تودیع یا ترتیب پرداخت آن را به مستاجر بدهد والا حکم صادره ملغیالاثر میشود. همچنین شما میتوانید برای دریافت پاسخ سوالات حقوقی خود با مشاوران خبره در موسسه حقوقی دفاع یاران عدالت تماس حاصل فرمایید و از خدمات تخصصی این مجموعه حقوقی بهرهمند شود.
برچسبها : وکیل ملکی ، امور ملکی ، موجر و مستاجر ، اجاره نامه ، قرارداد اجاره ، سرقفلی ، تخلیه مغازه
سرقفلی مغازه ، مستاجر سرقفلی ، وکالت املاک تجاری
پاسخ :
بر اساس تبصره یک ماده 14 قانون روابط موجر و مستاجر 1376 در صورتی که مستاجر دوبار با ابلاغ اظهارنامه اجاره بها را پرداخت کرده باشد و برای بار سوم اجاره بها را به موقع پرداخت نکند و آن را در صندوق دادگستری تودیع نکند و از پرداخت مال الاجاره یا اجرتالمثل امتناع نماید، میتوانید دادخواست تخلیه به علت عدم پرداخت اجاره بها به شورای حل اختلاف محل وقوع ملک مطرح نمایید بنابراین برای تخلیه مورد اجاره به علت عدم پرداخت اجاره بها میبایست شرایط فوق رعایت گردد، در غیر اینصورت دعوی شما توسط دادگاه رد میشود. موسسه حقوقی دفاع یاران عدالت دارای گروه تخصصی در امور ملکی میباشد شما میتوانید برای دریافت خدمات ویژه از تواناییهای برترین وکلای دادگستری ما بهرهمند شوید .
برچسبها : وکیل ملکی ، امور ملکی ، موجر و مستاجر ، اجاره نامه ، قرارداد اجاره، دستور تخلیه ، وکیل
پاسخ : درصورتیکه تغییرات انجام شده جهت استفاده بهتر از مورد اجاره در اجرای دستورات مقامات اداری و انتظامی باشد. این تغییرات ( در فرض سوال ) تعدی و تفریط مستاجر محسوب نمیشود و مشمول قسمت اخیر ماده 20 قانون روابط موجر و مستاجر 1356 بوده و از شمول مصادیق تعدی و تفریط بند 8 ماده 14 قانون روایط موجر و مستاجر مذکور خارج است. لذا چون مستاجر جهت استفاده بهتر به دستور شهرداری اقدام به تعمیر مورد اجاره نموده است در صورت ارائه دادخواست و ارجاع به دادگاه، مرجع اخیر حکم به رد دعوی حضرتعالی صادر خواهد نمود. شما میتوانید برای دریافت پاسخ سوالات حقوقی خود با مشاوران موسسه حقوقی دفاع یاران عدالت تماس حاصل فرمایید و از خدمات تخصصی وکلای دادگستری بهرهمند شوید.
برچسبها : وکیل ملکی ، امور ملکی ، موجر و مستاجر ، اجاره نامه ، قرارداد اجاره، مشاوره قضایی
پاسخ :
بر اساس ماده 470 قانون مدنی: در صحت اجاره، قدرت بر تسلیم عین مستأجره شرط است بنابراین چون صاحب خانه نمیتواند آپارتمان را تحویل شما بدهد قرارداد شما بلا اثر میباشد و میتوانید مبلغ ودیعه پرداخت شده را از موجر مطالبه نمایید.
برچسبها : وکیل ملکی ، امور ملکی ، موجر و مستاجر ، اجاره نامه ، قرارداد اجاره، دستور تخلیه ، وکیل
پاسخ :
در خصوص اجاره که در واقع واگذاری منافع میباشد و نه عین و مالکیت عین ، بین حقوقدانان و اهل حرفه اختلاف نظر است لیکن این موضوع در مورد بیع ، صلح ، هبه، و... کاملا صدق میکند، در وضعیت و عرف کنونی اینگونه موارد را اجاره میدهند و به نظر میرسد با توجه به رویه عرف عقد اجاره صحیح میباشد .
برچسبها : وکیل ملکی ، امور ملکی ، موجر و مستاجر ، اجاره نامه ، قرارداد اجاره، مشاوره قضایی
همراهان گرامی شما میتوانید برای دریافت پاسخهای حقوقی خود با مشاوران ما تماس حاصل فرمایید و از خدمات تخصصی آنها بهرهمند شوید.
هرگونه کپی برداری یا انتقال مطالب این سایت، با ذکر منبع آن مجاز میباشد.
موسسه حقوقی بین المللی دفاع یاران عدالت