حقوق رقابت

حقوق رقابت

1- مهم ترین اهداف حقوق رقابت چه اهدافی می‌باشد ؟

پاسخ :

حقوق رقابت بسته به موضوع رقابت متفاوت می‌باشد لیکن به طور کلی و عمده اهداف آن به 1- بهره‌وری اقتصادی 2- افزایش رفاه (این حقوق سعی دارد که رفاه فردی و اجتماعی بیشتری در جامعه و فرد حاکم گردد) 3 - حمایت از بنگاه‌های تجاری ضعیف ، در واقع این بنگاه‌های تازه تاسیس بنا به دلایل خاصی ضعیف مانده‌اند و یا در شروع ضعیف می‌باشند لیکن از اهداف حقوق رقابت این است از آنها حمایت کند تا رشد نمایند.

برچسب‌ها : حقوق رقابت ،وکیل، وکیل حقوقی، مشاوره حقوقی

2- منظور از قلمرو شخصی حقوق رقابت چه می‌باشد ؟

پاسخ :

منظور از قلمرو شخصی حقوق رقابت این است قواعد و مقررات حقوق رقابت دامن گیر چه اشخاصی می‌شود و در واقع چه اشخاصی شامل مقررات آن می‌شوند.

برچسب‌ها : حقوق رقابت ،وکیل، وکیل حقوقی، مشاوره حقوقی

3- کارایی تجارت ممکن است چه تاثیراتی بر حقوق رقابت داشته باشد ؟

پاسخ :

در اینکه تجارت و کارایی آن چه تاثیراتی بر حقوق رقابت دارد دیدگاه‌های مختلفی وجود دارد لیکن در سیستم‌های اقتصادی امروز کارایی تجارت درگیر بستر سازی برای رقابت میان تشکل‌های تجاری است ، بر اساس تلاش واحدهای تجاری و اقتصادی در تصاحب هرچه بیشتر منابع محدود و نفوذ آن در بازار را در پی داشته و در نهایت موجب افزایش کارایی اقتصادی است.

برچسب‌ها : حقوق رقابت ،وکیل، وکیل حقوقی، مشاوره حقوقی

4- در استخدام یک شرکت که نیاز به یک روانشناس دارند و اولویت را مدک بالاتر دانسته‌اند ، علی با لیسانس روانشناسی و محمد با فوق لیسانس روانشناسی که رشته کارشناسی وی تاریخ بوده برای استخدام اقدام نموده بر اساس حقوق رقابت شانس کدام یک برای استخدام بالاتر است ؟

پاسخ :

هر شرکت برای استخدام نیروی انسانی خود ویژگی‌ها و شرایط خاص خود را دارند لیکن بر اساس حقوق رقابت و به طور کلی چون در این مورد نیاز به یک روانشناس بوده که دارای دانش و تجربه کاری بیشتر باشد . در نتیجه ، علی که دارای لیسانس روانشناسی است شانس بالاتری برای استخدام و کارکردن دارد .

برچسب‌ها : حقوق رقابت ،وکیل، وکیل حقوقی، مشاوره حقوقی

5- چه تعاملی میان حقوق رقابت و حقوق مالکیت فکری و اینکه چه تعارضی با قواعد عمومی قراردادها دارد ؟

پاسخ :

میتوان گفت که رابطه حقوق رقابت و حقوق مالکیت فکری از جهات مختلف متفاوت می‌باشد ، عده‌ای معتقدند که این دو باهم در تعارض هستند زیرا یکی به منظور جلوگیری ایجاد انحصار تاسیس شده و بر رفتار بنگاه‌‍‌های اقتصادی نظارت دارد تا رقابت در بازار آزاد مخدوش نشود و اینکه آن یکی در پی حمایت از حقوق انحصاری تاسیس شده‌ی حاصل از دارایی فکری است؛ هم چنین عده ای دیگر نظری خلاف آن دارند.

برچسب‌ها : حقوق رقابت ،وکیل، وکیل حقوقی، مشاوره حقوقی

همراهان گرامی شما می‌توانید برای دریافت پاسخ‌های حقوقی خود با مشاوران ما تماس حاصل فرمایید و از خدمات تخصصی ما بهره‌مند شوید.

هرگونه کپی برداری یا انتقال مطالب این سایت، با ذکر منبع آن مجاز می‌باشد.

موسسه حقوقی بین المللی دفاع یاران عدالت